Dieses Blog durchsuchen

Dienstag, 3. August 2010

Roada Duhului-Pacea

,,Roada Duhului,dimpotrivä,este:dragostea,bucuria,pacea,indelunga räbdare,bunätatea,facerea de bine,credinciosia,bländetea,infränarea poftelor..." (Galateni5:22,23)

Aici despre pace....

Duhul Sfänt este Cäläuza omului nou näscut din Dumnezeu.Prin Duhul Sfänt este turnatä dragostea in inimile noastre.(Romani 5:5).Fiind plini de dragoste ne bucuräm indiferent de incercärile prin care trebuie sä trecem pentru cä stim cä toate  lucrurile lucreazä pentru binele celor ce iubesc pe Dumnezeu (Romani 8:28).

Atunci cänd eram in necunostintä aveam tulburare pentru cä aveam multe intrebäri färä räspuns.
Acum  stiu cä Isus a räbdat pedeapsa in locul meu pentru ca eu sä am parte de pace.

Isaia 53:5
Dar El era sträpuns pentru päcatele noastre,zdrobit pentru färädelegile noastre.Pedeapsa,care ne dä pacea,a cäzut peste El,si prin ränile Lui sintem tämäduiti.

Ucenicii adevärati au parte de incercäri,de hule si de prigoniri dar sint plini in orice vreme de dragoste,de bucurie si de pace.

Isus este Domnul päcii (Isaia 9:6) pentru cä prin sängele jertfei Lui a fost impäcat totul cu Dumnezeu atät ce este in ceruri cät si ce este pe pämänt(Coloseni 2:20).

El le spunea ucenicilor Lui inainte ca sä meargä la Calvar:

Ioan 14:27
Vä las pacea,vä dau pacea Mea.Nu v-o dau cum o dä lumea.Sä nu vi se tulbure inima,nici sä nu se inspäimänte.

Pacea lumii tine doar in mijlocul bunästärii.Atunci cänd vine incercarea pacea lumii se transformä in tulburare.Pacea pe care o dä Domnul o simti mai cu seamä in mijlocul incercärii.Ea i-ti dä curaj si putere ca sä poti depäsi momentele grele.

Domnul a läsat pacea Lui ucenicilor  ca sä poatä trece peste incercarea grozavä care le stätea in fatä.In seara zilei cänd a inviat Isus a stat in mijlocul lor si le-a spus;

,,Pace vouä!"(Ioan 20:19)

Domnul päcii are ca ucenici oameni ai päcii.Ei au pace in mijlocul necazului si impart pacea pretutindeni.Urarea  pe care o rosteau atunci cänd intrau intr-o casä era aceea  care i-a invätat Isus:

Matei 10:13
si dacä este casa aceea vrednicä,pacea vosträ sä vinä peste ea;dar dacä nu este vrednicä,pacea voasträ sä se intoarcä la voi.

,,Cäutati pacea si sä alergati dupä ea" ne indeamnä Cuväntul lui Dumnezeu.Credinta vine in urma auzirii Cuväntului.
Pacea ,dragostea,bucuria si harul putem sä ni le inmultim.Ceea ce vrem noi sä primim trebuie sä ipärtim noi mai intäi!Cu cät vom da mai mult cu atäta vom primi mai mult.Dacä copiii Domnului pästreazä legätura Duhului prin legätura päcii,tulburaea si uneltirea celui räu nu are izbändä.Dezbinarea fräteascä este scopul satanei care vrea sä ne impingä la päcat.De aceea decät sä aibä cel räu izbändä mai bine sä suferim nedreptatea fratilor nostrii. Dumnezeu ne va räspläti pentru aceasta.
Biblia este Evanghelia päcii pentru cä vesteste impäcarea lui Dumnezeu cu toti cei care vor sä fie salvati prin jertfa fiului Säu Domnul Isus Hristos.

Matei 5:9
Ferice de cei impäciuitori cä ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu!

Pacea lui Dumnezeu ne päzeste :

Filipeni 4:7
Si pacea lui Dumnezeu,care intrece orice pricepere,vä va päzi inimile si gändurile in Hristos Isus.

Atita timp cät rämänem in El noi säntem la adäpost.Afarä ne pändeste ispita päcatul si moartea vesnicä.Asadar dacä am intrat in  odihna Lui sä rämänem  in El ca sä fim ocrotiti de Pacea lui Dumnezeu.

1Ioan 2:6
Cine zice cä rämäne in El,trebuie sä träiascä asa cum a träit Isus.

Amin!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen